Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Fam. van Oenen: Dwarshuus 30-10-2016

We hebben het prachtig gehad in dit mooie huis en genoten van de prachtige omgeving ('t Boelekeerlspad). Er is gebruik gemaakt van skelters, trampoline en natuurlijk voetbal! Ook de kelder is goed gebruikt. Westrijden gedaan met sjoelen, spelletjes. Kortom geweldig!! 


zondag 30 oktober 2016
Familie Weiden: Olde Veurhuus 9 tm 11 september 2016

Wat hebben we een ontzettend mooi weekend gehad bij jullie. Fantastische mooi boerderij...van alle gemakken voorzien. We hadden super mooi weer en daardoor heel veel buiten geweest. Voor de kinderen was het ook helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.


zondag 11 september 2016
Fam. Van Kester: Olde Veurhuus 25 tm 27 augustus 2016

We hebben met ons gezin, 4 kinderen en 4 kleinkindere super genoten van het mooie, ruime huis en zeker ook de gweldige ruimte er om heen met speeltoestellen. Het is een geweldige locatie en antuurlijk speelde het prachtige weer ook een rol. We hebben meestal buiten gegeten!! Ook ruimte slaapkamers en ruimte badkamers, kindvriendelijk huis en zelf een deur voor de trap naar boven, veilig voor de kleinkinderen. 

Hartelijk dank! 


donderdag 25 augustus 2016
Fam Smeets : Olde Veurhuus 19 tm 21 augustus 2016

Dank voor de vriendelijke ontvangst! Het was een supermooi weekend in een prachtig huis. Prachtige omgeving, heel veel gezien! Het was supergezellig! 


vrijdag 19 augustus 2016
Fam. Wolvers: Olde Veurhuus augustus 2016

Wat een herlijke ruime, goed verzorgde sfeervolle vakantieboerderij! We hebben genoten van het tafeltennis, volleyballen in de tuin. Ook het weer was natuurlijk heerlijk! Het was een geweldige vakantie! dank! 


vrijdag 12 augustus 2016
 
Powered by Phoca Guestbook