Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Fam Smeets : Olde Veurhuus 19 tm 21 augustus 2016

Dank voor de vriendelijke ontvangst! Het was een supermooi weekend in een prachtig huis. Prachtige omgeving, heel veel gezien! Het was supergezellig! 


vrijdag 19 augustus 2016
Fam. Wolvers: Olde Veurhuus augustus 2016

Wat een herlijke ruime, goed verzorgde sfeervolle vakantieboerderij! We hebben genoten van het tafeltennis, volleyballen in de tuin. Ook het weer was natuurlijk heerlijk! Het was een geweldige vakantie! dank! 


vrijdag 12 augustus 2016
fam. De Boer: Olde Veurhuus augustus 2016

Bedankt voor het fijne verblijf in jullie royale, luxe vakantieboerderij. We hebben genoten! Alles was tot in de details in orde. 


vrijdag 05 augustus 2016
Luuk: Olde Veurhuus 29 juli 2016

Best familie Hebbink, 

Bedankt dat wij een week gebruik hebben mogen maken van jullie prachtige verblijf. Ondanks het mindere mooie weer hebben wij genoten, binnen maar ook in de omgeving. Ook hebben wij dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten van het huis (wij waren blij verrast met 2 afwasmachines en de luxe badkamers). Dank voor de gastvrijheid! 


vrijdag 29 juli 2016
 
Powered by Phoca Guestbook