Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Klaas en Klazine Ponstein: Olde Veurhuus

Hallo familie Hebbink, 

We hebben met onze kinderen en kleinkinderen hier een hele fijne tijd gehad! Prachtig huis en een heerlijke rustige mooie en landelijk omgeving. De tafeltennistafel is dagelijk met veel plezier gebruikt. Ook de trampoline was een fijn speeltoestel, en dan konden de (klein) kinderen ook nog eens flink skelteren. Fijn dat we gebruik mochten maken van de schuur om de fietsendragen zolang op te bergen. Hartelijk dank voor de gastvrijheid! (en natuurlijk het warme welkom).

Klaas en Klazine Ponstein 


maandag 24 april 2017
familie Poot: Dwarshuus 11 tm 13 november 2016

We hebben veel plezier gehad in jullie prachtig verbouwde boerderij. Met 11 volwassenen en 2 dreumessen hadden we voldoende ruimte. Vooral de gezellige sfeer en de warme ontvangst hebben we zeer gewaardeerd. 


vrijdag 11 november 2016
Fam. van Oenen: Dwarshuus 30-10-2016

We hebben het prachtig gehad in dit mooie huis en genoten van de prachtige omgeving ('t Boelekeerlspad). Er is gebruik gemaakt van skelters, trampoline en natuurlijk voetbal! Ook de kelder is goed gebruikt. Westrijden gedaan met sjoelen, spelletjes. Kortom geweldig!! 


zondag 30 oktober 2016
Familie Weiden: Olde Veurhuus 9 tm 11 september 2016

Wat hebben we een ontzettend mooi weekend gehad bij jullie. Fantastische mooi boerderij...van alle gemakken voorzien. We hadden super mooi weer en daardoor heel veel buiten geweest. Voor de kinderen was het ook helemaal top! Zeker voor herhaling vatbaar.


zondag 11 september 2016
Fam. Van Kester: Olde Veurhuus 25 tm 27 augustus 2016

We hebben met ons gezin, 4 kinderen en 4 kleinkindere super genoten van het mooie, ruime huis en zeker ook de gweldige ruimte er om heen met speeltoestellen. Het is een geweldige locatie en antuurlijk speelde het prachtige weer ook een rol. We hebben meestal buiten gegeten!! Ook ruimte slaapkamers en ruimte badkamers, kindvriendelijk huis en zelf een deur voor de trap naar boven, veilig voor de kleinkinderen. 

Hartelijk dank! 


donderdag 25 augustus 2016
 
Powered by Phoca Guestbook