Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

Dwarshuus

De sfeer was meteen goed met waxcinelichtjes aan. Een rondleiding door het mooie huis was ook zo'n geweldig extraatje. We hebben genoten met z'n allen van alles in en rondom het huis. Super verzorgd. 
Bedankt! 
Fam. Niels 

We hadden het het hier heel erg naar ons zin. Er is hier heel veel leuks te doen voor jong en oud. Zoals de skelters, de voetbaltafel en de trampoline. Het is heel mooi, je kunt binnen en buiten genieten. 
Heel heel heel heel erg bedankt.
gr. een van de kinderen van de familie Niels 


zondag 16 juni 2019
Familie Van der Logt-Ebberink : Olde Veurhuus 14-16 juni 2019

Ons jaarlijks familie-uitje hadden we dit jaar in Halle. We wisten dat de omgeving vertier bood en dat 
Bronckhorst zo'n leuke plaats is, maar we zijn het terrein niet af geweest. Het was hier té leuk. Het buitenterrein is fantastisch voor voor de kindereren natuurlijk. En door het mooie weer waren we veel buiten. Binnen ook alles prima naar ons zin. Mooie ruimtes, van alle gemakken voorzien. Gastvrije onthaal waar je je meteen heel welkom voelt met zo'n aardige gastvrouw. De heerlijke rosé hielp natuurlijk ook ;-) 
Een aanrader! 
Familie Van der Logt - Ebberink 


vrijdag 14 juni 2019

Een gewelig huis: sfeervol, prima verzorgd, ruim, voorzien van alle gemakken. Veel speelplezier voor de kinderen! We hebben genoten! 
Bedankt,
Familie Van Gilse 


zondag 09 juni 2019
Dwarshuus

Beste fam., 
Een heerlijk huis, we hebben er erg van genoten. 
Prachtige omgeving. 

Groetjes, 

Fam. Lubbbers 


zondag 09 juni 2019
Hemelse bende : Hemelvaart Olde Veurhuus

Hallo vakantieboerderij Hebbink. 

Afgelopen Hemelvaart zijn wij bij u op de boerderij geweest en wat een geweldige ervaring. Een zeer net mooi gerenoveerde boerderij met alles aanwezig. goede bedden, goede badkamers, mooie keuken badhanddoeken en theedoeken aanwezig. Een mooie buiten gedeelte met gras en terrassen en een mooie omgeving. Zeer gastvrij. Op het laatste moment gevraagd of er een hond mee mocht komen geen probleem, geweldig. 1 klein min puntje, we misten een goede oven, maar was een klein min puntje.

Bedankt voor de gastvrijheid namens

De Hemelsebende


vrijdag 07 juni 2019
 
Powered by Phoca Guestbook