Welkom in ons Gastenboek. We zouden het erg leuk vinden wanneer u een berichtje achterlaat. Omdat er nogal veel spam gestuurd wordt, controleren we uw bericht voordat het getoond wordt.

Willkommen in unserem Gästebuch. Wir würden uns sehr freuen, wenn Sie eine Nachricht hinterlassen. Da sehr viel Spam gesendet wird, überprüfen wir Ihre Nachricht, bevor sie angezeigt wird.

H en J. Beijer : Olde Veurhuus
Samen met onze dochters, schoonzoon en 6 kleinkinderen hebben we ons 50 jarig huwelijk op Boerderij Hebbink gevierd. De omschrijving op internet was al leuk, maar de werkelijkheid nog veel leuker! Wat een prachtig vakantiehuis. Ruim, praktisch ingedeeld, lekker groot terras en een enorm groot speelveld waar de kinderen zich met elkaar en soms ook alleen prima konden vermaken. Het uitzicht is wijds en de ondergaande zon leverde prachtige plaatjes op. Ik kan nog wel even doorgaan in superlatieven over dit onderkomen te schrijven, maar het zal duidelijk zijn dat we op alle fronten enorm hebben genoten. We danken Wendy voor de leuke ontvangst en haar gastvrijheid. Wie weet zijn we er weer bij een volgend jubileum! 

zondag 28 juni 2020
Fam. van Pol - Kristus : Olde Veurhuus
Door de bijzondere omstandigheden waarin we momenteel leven hadden wij 't Olde Veurhuus voor ons viertjes. Wat hebben we het geweldig gehad. Door het bijzondere mooie weer zijn we hele dagen buiten geweest en de enige keren dat we het terrein af gingen was voor de supermarkt. De Taxifiets en tractor waren favoriet onder de kids en de skelter tussen papa en de oudste. Bedankt dat we mochten logeren in jullie prachtige boerderij! Zelfs Luc liet graag al zijn autootjes aan Wendy zien en hielp graag mee de bloemetjes water geven. Bedankt en wie weet tot ziens! 

vrijdag 26 juni 2020
Fam. Vrijnen en Fens: Olde Veurhuus
Elk jaar gaan we met de kinderen en kleinkinderen op vakantie. We hebben hier een leuke week gehad. Alle kids hebben zich prima vermaakt in deze mooie luxe woning. Dank je wel voor jullie gastvrijheid! 

zondag 19 april 2020
familie Laport : Olde Veurhuus
We zijn allemaal ontzettend tevreden met de complete boerderij. Van alle luxe voorzien en bij onvoorziene ongelukjes wordt er direct een oplossing gevonden. Een Eldorado voor de kinderen! 

zaterdag 28 december 2019
Familie Tjin : Olde Veurhuus
We hebben erg genoten van jullie boerderij. Het was zeer fijn dat de boerderij zoveel ruimte heeft voor ons. Kinderen apart hoekje om te spelen en volwassen eigen hoekje om te kletsen! Bedankt voor de ontvangst en de gastvrijheid, echt super! Wie weet tot ziens! 

zondag 22 december 2019
 
Powered by Phoca Guestbook